Truqui'ns el 630189995 o enviï un correu a info@sabelic.com

Qui som?

Som un equip pluridisciplinar

Les situació actual de les empreses davant dels reptes de la Industria 4.0, ens ha unit per fer un equip d’experts en diferents aspectes de l’industria i les tecnologies. Aportem coneixement, rigor, capacitat analítica i assessorament tècnic orientat a la transformació digital de les empreses. Les sinergies que tenim amb diferents proveïdors, fa que podem oferir solucions d’extrem a extrem en les noves tecnologies.

Tècnic Comercial TIC

El tècnic comercial TIC, es una persona coneixedora de les noves tecnologies, a qui l'empresa exposa les seves necessitats, per tal de trobar les millors solucions conjuntament. Per començar una transició a la digitalització de l'empresa, hem de començar per gestionar el canvi de les persones i fer-les còmplices del canvi.

img

La quarta revolució industrial, es una transició cap a nous sistemes construïts sobre la infraestructura de la revolució digital, facilitada per un conjunt de tecnologies emergents. La nostre obligació es coneixer aquestes noves tecnologies i saber transmetre el coneixement de aquestes.

Contacta'ns a info@sabelic.com - Partners Transformació Digital Google