Cas pràctic

Cada departament de l’empresa, es susceptible de disposar de quadres de comandament amb els principals KPI . El anàlisi d’aquestes dades ens ajuda a prendra les millors  decisions per l’empresa.

 

Casos d’estudi

Alguns dels departament de més interés  per les empreses, solen ser el departament comercial i producció. Cada negoci, te les seves necesitats propies d’analisi segons els problemes que vol resoldre, es per aixo que molts d’aquest s’hauran de personalitzar. 

Gestió de la producció tèxtil

L’anàlisi dels principals indicador de la maquinaria tèxtil, ens pot donar informació dels problemes més habituals, que es produeixen en la producció, per tal de poder buscar les solucions més adients.

Principals indicadors Industrials

Un taller de mecanitzats pot saber el rendiment de les màquines i els operaris, les aturades i les hores de producció, tan sols analitzant els principals indicadors amb un quadre de comandaments ben disenyat.

Plantes fotovoltaiques

Per l’analisi de una sola planta fotovoltaica o varies plantes. L’anàlisi dels principal indicadors ens donaran la eficiencia de la planta i fer una previsió bastant exacte, del temps que trigarem a amortitzar-la.

Smart city ciutadania

Gràcies a les dades obertes que ens proporcionan els ajuntaments podem analitzar segons els criteris que més ens interessin, dels millors llocs a on viure en una ciutat que disposi d’aquestes dades en obert.

Smart city contaminació

Podem analitzar el nivell de contaminació del nostre barri inclòs saber les hores de més contaminació per tal de pendre decisions vitals, per la millora de la nostra salut, com ara sortir a passejar en unes hores determinades.

Smart city energies verdes

Els ajuntaments poden disposar de la informació centralitzada de la energia renovable que esta generant cada dia i poder analitzar i fer estadistiques de les millores obtingudes.

Si teniu interés en que us fem una demo amb les vostres dades, us podeu posar en contacte en nosaltres.