Detector de temperatura corporal

Detector de temperatura corporal

Desde el nostre departament d’enginyeria, ens prenem molt en serio el problema actual del COVID 19, i hem buscat solucions, per el menys prevenir la possible transmissió de les persones que han de treballar en espais compartits amb altres.

El control de la temperatura de les persones que accedeixen a un lloc, es primordial i es fa una peça imprescindible per intentar frenar la contaminació del virus en lo posible.

Actualment tenim dos sistemes que s’estan implementant en la majoria de llocs que volen controlar la temperatura de les persones, sense haver de dedicar el temps de una persona in-situ, controlan la temperatura amb un sistema manual.

Les solucions més utilitzades son:

1.- Sensor de temperatura per infraroig a certa distància.

La seva principal funció és ajudar a detectar persones amb febre i la seva fiabilitat és equivalent a la d’un termòmetre de mà, amb l’avantatge de no necessitar una persona dedicada a prendre temperatures.

Si la temperatura detectada en la persona excedeix els 37.3ºC, la pantalla es mostrarà en vermell i enviarà immediatament un avís. Aquesta alarma és pot configurar per obtindre l’avís amb la temperatura que l’usuari determini.

Sensor de detecció de temperatura
Prevenció mitjançant sensors de temperatura

Tots els paràmetres de temperatura estan dissenyats per a un escaneig ràpid de la temperatura humana, per tant, no es poden usar per a altres fins. L’aparell fa fins a 4 lectures per segon pel que és capaç de detectar persones en moviment sense necessitat que es parin davant del sensor. Les persones que pasen

2.- Mitjançant càmeres de temperatura

Visualització en temps real de les temperatures mesures a través de la interfície web de la càmera. L’operador actua en conseqüència permetent la comunicació bidireccional amb el micròfon i els altaveus a bord de la càmera per separar aquells en risc de la multitud. Per sobre d’un llindar determinat, es pot activar el LED blanc i / o un missatge d’àudio dels altaveus.

Comments are closed.