NEGOCIS INTEL·LIGENTS

Conjunt d’estratègies i eines enfocades a l’administració i creació de coneixement mitjançant l’anàlisi de les dades existents a una organització o empresa.

 

INTEL·LIGÈNCIA DE NEGOCI PER LES EMPRESES

Les empreses cada cop disposem de més dades. Aquestes dades de històrics, generades per les diferents aplicacions en que treballen, ens poden donar molta informació. L’anàlisi i l’aplicació d’Intel·ligència a aquestes dades es converteix en informació imprescindible en la presa de decisions

Casos d’ús

Son moltes les aplicacions que es poden donar dins del que entenem com intel·ligencia de negoci. Normalment es comença per analitzar les dades proporcionades per el ERP del’empresa en les diferents areas.

L’ adquisició de dades de qualsevol font és el primer pas en el procés de digitalització. Las dades que podem exportar del ERP haura de ser puEls sensors seran un dels principals proveïdors de dades.

Les dades es gestionan i s’analitzen en procesos  processos diferents,  per convertir-los  en informaciò útil i ordenada per a l’empresa

Tot procés de transformació requereix una anàlisi i una estratègia . La consultoria marcarà el camí a seguir en els processos de digitalització

Les dades a la Industria

Les Industrias cada cop disposen de més informació a fàbrica, proporcionades per les màquines conectadas o per sensors incorporats per recollir dades concretes. Els diferents pasos a realitzar a l’hora de recollir les dades son:

  • adquisició de les dades de les màquines
  • estructura de les dades i selecció dels camps
  • preguntarse quina informació es important per analitzar.
  • fer quadres de comandaments amb les dades més importants per a la presa de decisions.

Preus

La nostre solució de BI o Intel·ligencia de negoci, àsa per crear un quadres de comandament que es poden compartir amb els diferents responsables de l’empresa, per el seu anàlisi.

Ara podeu adquirir aquest servei amb la subvenció de Kit Digital.

ERP Prolean

Les dades de producció les podem obtenir per dos canals:

  • per el marcatge dels operaris, que fitxen cada operació o tasques que realitzen
  • per les màquines que ens envíen les dades que necesitem, de forma automàtica.

Un cop disposem de les dades, ens caldre estructurar-les i filtrar-les, per tal de deixar-les disponibles per el seu anàlisi amb les eines de BI que utilitzem.