Maximitza el teu ROI

Solucions de Business Intelligence en Màrqueting Digital

En el món digital d’avui, tenir accés a dades precises i en temps real és clau per prendre decisions estratègiques. Nosaltres oferim solucions de Business Intelligence específicament dissenyades per a màrqueting digital. Les nostres eines i anàlisis us ajudaran a comprendre millor el vostre mercat, optimitzar les vostres campanyes i maximitzar el retorn de la inversió (ROI).

Integració amb Google Analytics

Solució Vertical d’Anàlisi de Dades de Màrqueting Digital

La nostra solució d’anàlisi de dades de màrqueting digital és una eina integral dissenyada per maximitzar l’efectivitat de les vostres campanyes i estratègies de màrqueting. Amb una integració perfecta amb Google Analytics, aquesta solució vertical us permet obtenir insights profunds i accionables sobre el rendiment de les vostres iniciatives de màrqueting.

Anàlisi de dades en temps real

Amb el Business Intelligence en temps real, obtindreu una visió instantània del comportament dels clients i el rendiment de les vostres campanyes. Això us permet identificar oportunitats i problemes de manera immediata, adaptant-vos ràpidament als canvis del mercat per millorar les vostres estratègies de màrqueting.

Optimització de les campanyes

Les nostres solucions d’optimització de campanyes de màrqueting us ajudaran a analitzar cada aspecte de les vostres accions, des del comportament del públic fins al rendiment dels canals. Això permet una assignació més eficient dels recursos, millor segmentació i ajust de les estratègies per maximitzar l’impacte i la rendibilitat.

Increment del ROI

Amb el nostre Business Intelligence, podreu mesurar amb precisió el retorn de la inversió (ROI) de les vostres campanyes. Identifiqueu quines estratègies són més rendibles i ajusteu les vostres accions per assegurar que cada euro invertit generi el màxim retorn possible.

Informes personalitzats

Els informes personalitzats són essencials per a la presa de decisions estratègiques. Aquests informes inclouen les dades més rellevants per a la vostra empresa, presentant-les de manera clara i comprensible. Això us permetrà obtenir una visió completa del rendiment de les campanyes i dissenyar estratègies futures basades en dades concretes.

Característiques Principals

Integració amb Google Analytics

Connecteu fàcilment el vostre compte de Google Analytics per importar i analitzar dades de totes les vostres campanyes digitals des d’una sola plataforma.

Panells de Control Personalitzats

Creeu panells de control personalitzats per visualitzar mètriques clau de rendiment en temps real, facilitant el seguiment i la presa de decisions.

Anàlisi Multicanal

Compareu el rendiment de diferents canals de màrqueting digital, incloent SEO, SEM, xarxes socials, email marketing i més, per identificar quins estan generant els millors resultats.

Segmentació Avançada

Utilitzeu eines de segmentació avançada per analitzar el comportament de diferents audiències i adaptar les vostres estratègies en conseqüència.

Informes Automatitzats

Genereu informes detallats i automatitzats que es poden compartir amb el vostre equip i stakeholders, estalviant temps i assegurant que tothom estigui informat.

Alertes en Temps Real

Rebeu alertes en temps real sobre canvis significatius en el rendiment de les vostres campanyes, permetent-vos respondre ràpidament a oportunitats o problemes.

Com podem transformar el teu negoci?

Contacteu-nos avui mateix per a una consulta gratuïta.

Sectors

Ajuntaments

Centres educatius

Poliesportius

Edificis culturals

Sector privat

Tecnologies

Miniserver

Software

Energía

Documentació legal

Termes i condicions

Politica de privacitat

Avís legal

Sobre nosaltres

Missió

Equip

+34 630 18 99 95

projects@drup.cat

Copyright © 2024 Sabe-lic Serveis SL. All rights reserved.