Gestió Intel·ligent de l’Energia

Maximitza l’eficiència energètica amb Business Intelligence

La solució més innovadora que redefineix la gestió d’instal·lacions fotovoltaiques. Amb l’objectiu de proporcionar una solució integral i intel·ligent per a la gestió de múltiples instal·lacions, Sabelic utilitza la potència de la Business Intelligence per optimitzar el rendiment dels sistemes solars i la utilització d’energia.

Característiques

L'eina de Business Intelligence que necessites

Sabelic és la solució completa per a la gestió intel·ligent d'instal·lacions fotovoltaiques, oferint als usuaris la capacitat de prendre decisions i optimitzar el seu ús d'energia.

Monitoratge a temps real i anàlisi detallada

Sabelic ofereix un seguiment en temps real de la producció i el consum d'energia, juntament amb eines d'anàlisi detallada per identificar oportunitats d'optimització i millora. Amb l''anàlisi predictiu podem identificar patrons de consum, optimitzar el rendiment dels sistemes fotovoltaiques i reduir els costos.

Integració amb Sentilo i Grafana

Sabelic s'integra perfectament amb la plataforma Sentilo, permetent als municipis agrupar i visualitzar les seves diferents plantes fotovoltaiques en un mapa interactiu i exposar les dades d'estalvi energètic i de reducció de CO2 de cada instal·lació a una web pública, oferint transparència i informació accessible a la ciutadania

Instal·lació, equipament, formació i manteniment

Oferim un servei integral que inclou la instal·lació dels sistemes, l'equipament necessari i la formació personalitzada per als usuaris. Això assegura una implementació eficient garantint que els clients puguin aprofitar al màxim les funcionalitats de Sabelic i els avantatges de la gestió intel·ligent d'energia.

Visualització avançada amb grafana

La integració amb Grafana permet als usuaris crear panells personalitzats amb gràfics dinàmics i indicadors clau de rendiment, proporcionant una visió completa i detallada dels sistemes energètics gestionats per Sabelic.

Centralitza totes les plantes fotovoltaiques i fes-les visibles

+40

Instal·lacions conectades

 

La nostre proposta passa per instal·lar a les dependències de l’ajuntament una pantalla de 55”, per monitoritzar les dades d’autoconsum i estalvi energètic, de les diferents instal·lacions fotovoltaiques que pertanyen a l’administració.

Les dades s’integraran a la plataforma de Sentilo i la visualització d’aquestes dades, es faran a través d’aquesta plataforma.

Preparats per anar un pas més enllà?

Una ciutat intel·ligent és un ciutat dotada d’una organització basada en les tecnologies de la societat de l’informació i la comunicació, enfocats a millorar tant la gestió dels diferents serveis com la qualitat de vida dels seus habitants.

Sectors

Ajuntaments

Centres educatius

Poliesportius

Edificis culturals

Sector privat

Tecnologies

Miniserver

Software

Energía

Documentació legal

Termes i condicions

Politica de privacitat

Avís legal

Sobre nosaltres

Missió

Equip

+34 630 18 99 95

projects@drup.cat

Copyright © 2024 Sabe-lic Serveis SL. All rights reserved.